Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pawel22
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 5:43 pm Temat postu: Dodatkowe treningi |
|
|
Witam,
czy ktoś byłby zainteresowany dodatkowymi "treningami". Ja chętnie bym powtarzał przerabiany materiał poza poniedziałkiem i czwartkiem.
Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o odpowiedź. Miejsce i godzina do ustalenia.
P.S. Osoby z grupy zaawansowanej mile widziane _________________ Sky is the limit! |
|
Powrót do góry |
|
|
Basam
|
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 8:32 am Temat postu: |
|
|
Pewnie, jeśli tylko czas i praca na to pozwolą to czemu nie, u mnie jest trochę dużo do nadrobienia, robi się ciepło także w teren można wyjść.
Pozdr. _________________ "Ćwicz tak jak bedziesz walczył, walcz tak jak ćwiczyłeś!" |
|
Powrót do góry |
|
|
sreberqo
|
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 10:02 am Temat postu: |
|
|
ja jestem zainteresowana
staram sie caly czas z dziewczynami umuwic na taki dodatkowy trening ale mi to slabo wychodzi;P a ty kolego (Pawel22) to z ktorej grupy jestes?? |
|
Powrót do góry |
|
|
slavo73
|
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 10:26 am Temat postu: |
|
|
Ja róniez byłbym chętny na dodatkowe treningi. Dobrze byłoby namówić kogoś z grupy zaawansowanej na udział w dodatkowych treningach, można by wtedy podciagnąć techniki, przynajmniej te do egzaminu. |
|
Powrót do góry |
|
|
Pawel22
|
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 10:52 am Temat postu: |
|
|
Jestm z grupy "początkującej"- odp. dla srebeqo.
Obecność osób z grupy zaawansowanej na pewno by nam, tzn. początkującym, pomogła.
Ale żeby nie skończyło się na gadaniu, to może o konkretach. Ja proponuję wtorek, środa lub piątek, w godzinach od 18.00 do ....
Miejsce: słyszałem, że w MEDSTUDIO, na ul. Sikorskiego, koło Restauracji Greckiej, jest salka dla kilku osób. Kto reflektuje??
Ważne, żeby się dogadać co do pierwszego "treningu", potem moglibysmy modyfikowac terminy. _________________ Sky is the limit! |
|
Powrót do góry |
|
|
sreberqo
|
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 1:53 pm Temat postu: |
|
|
mi pasuje we wtorek i srode
a wiesz tez moze po ile bysmy sie musieli zrzucic na tą salkę? bo jakby co to w sumie już się ciepło robi więc moglibysmy wyjsc w teren |
|
Powrót do góry |
|
|
edyt-ka
|
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 10:17 pm Temat postu: |
|
|
Teraz ta salka kosztuje chyba 5 zl od osoby ale musicie tez wziąć pod uwagę to ze to nie jest jakąś nie wiadomo jakich wymiarów sala.
Jest mała i niska ale da sie ćwiczyć i co fajne to ma lustra wiec można zobaczyć jak sie wykonuje daną technikę. |
|
Powrót do góry |
|
|
sreberqo
|
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 12:44 pm Temat postu: |
|
|
moze i jest mala ale po ilosci wypowiadających się w tym temacie nie wydaje mi się żeby nas tam za dużo przyszło
zresztą lepsza taka niż żadna
to kiedy umawiamy sie na pierwszy trening? |
|
Powrót do góry |
|
|
<SunnySmile>
|
Wysłany: Sob Lut 09, 2008 10:00 pm Temat postu: |
|
|
Jestem za mi też pasują środy i wtorki, takie dodatkowe treningi warto byłoby zacząć jak najszybciej... egzaminy coraz bliżej... _________________ Gdyby w kobiecie nie panował anioł razem z diabłem, nie byłaby interesująca... |
|
Powrót do góry |
|
|
Pawel22
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 12:27 pm Temat postu: |
|
|
No to może środa(żeby mieć czas na regenarcję, po poniedziałkowym treningu), godzina 18.00?
Piszcie kto przyjdzie, żeby nie było tłoku _________________ Sky is the limit! |
|
Powrót do góry |
|
|
sreberqo
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 6:36 pm Temat postu: |
|
|
ja bede:) a moze spotkamy sie przed tym MEDSTUDIEM? |
|
Powrót do góry |
|
|
<SunnySmile>
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 8:40 pm Temat postu: |
|
|
Ja tez będę tylko...kompletnie nie wiem gdzie jest ta salka ani to całe MEDSTUDIO:/ może spotkalibysmy się w jakims bardziej znanym miejscu(np.pod kinem venus, albo grafitem) i dopiero poszli razem do tej salki?? _________________ Gdyby w kobiecie nie panował anioł razem z diabłem, nie byłaby interesująca... |
|
Powrót do góry |
|
|
Pawel22
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 9:30 pm Temat postu: |
|
|
Nie jest tak trudno trafić
Stojąc przodem do wejścia kina Vensu trzeba iść w prawo, w ul. Sikorskiego, tam po lewej stronie jest taki nieduży park, tam jest to MEDSTUDIO, z drogi spokojnie widać. Biały budynek z niebieskimi napisami
Ktoś jeszcze? _________________ Sky is the limit! |
|
Powrót do góry |
|
|
<SunnySmile>
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 2:11 pm Temat postu: |
|
|
Jak trafię to bedę xD jutro(środa) o 18 przed tym MEDSTUDIEM, tak?? _________________ Gdyby w kobiecie nie panował anioł razem z diabłem, nie byłaby interesująca... |
|
Powrót do góry |
|
|
Pawel22
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 5:08 pm Temat postu: |
|
|
W sumie tak Miejmy nadzieję, że będzie miejsce.
Myślałem, że będzie więcej chętnych. No cóż... _________________ Sky is the limit! |
|
Powrót do góry |
|
|
|