Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Hozak
|
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 5:38 pm Temat postu: Film |
|
|
mam pyytanie;) kiedy zostanie wrzucony supreme II?? |
|
Powrót do góry |
|
|
Dariusz W.
|
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 11:22 pm Temat postu: |
|
|
Cierpliwosci, juz wkrotce, powiedzialbym nawet, ze bardzo wkrotce! _________________ "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner" |
|
Powrót do góry |
|
|
Hozak
|
Wysłany: Wto Sty 20, 2009 6:30 am Temat postu: |
|
|
ok jezeli ma to nastapic niebawem to wytrzymam;P |
|
Powrót do góry |
|
|
Żuber
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 12:39 pm Temat postu: |
|
|
Supreme II, dla mnie rewelka |
|
Powrót do góry |
|
|
Hozak
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 8:09 am Temat postu: |
|
|
Uwazam tak samo;) gratulacje dla aktorow:P i uznanie dla wytrzymalosci Tomka;PP (kazdy chyba wie o ktora scene chodzi) |
|
Powrót do góry |
|
|
TheDyzma
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 10:08 am Temat postu: Uwagi obiektywne inaczej |
|
|
Po obejrzeniu filmu czułem się nieswojo jak po Szóstym Zmysle. Spodziewałem się jakiejś szkoleniówki a tu taka niespodzianka ! Były sceny z wielu moich ulubionych gatunków filmowych: Szybcy i Wściekli (motory i samochody), niespodziewany(serio?) atak w nocy (wczesny Sam Raimi), spadochrony i bijatyki na lotnisku (Strefa Zrzutu), skąpo ubrana płeć odmienna (PlayboyTV) a nawet ujeżdżanie (olimpiada?). Widać że reżyser i scenarzysta w jednym czyli Lil' Monster (z rosyjskiego Mały Potwór) czerpie z całej kinematografi. I bardzo dobrze ! Jedyne do czego mogę się przyczepić to słabo zagrane czarne charaktery. Niby był ruch sceniczny i dialogi ale do Garego Oldmana ciut ciut zabrakło... No chyba że miał to być hołd złożony Richardowi Chamberlaine'owi (znany aktor-przystojniak ale gej). Jeśli tak to jestem głupi i sie nie pokapowałem. Przepraszam.
Dla wszystkich którzy martwią się o głowe Wypadka: NIE próbujcie tego w domu - on jest wyćwiczonym profesjonalnym kaskaderem który specjalnie kupił sobie konia by przygotowac się na tą scenę ! Zresztą T.W. (czytaj Tomek Wypadek) i tak nie ma już pulsu więc mu to nie zaszkodzi.
Suma sumarum... dla wszystkich którzy myśleli że w krawaciarzach nie ma za grosz artystycznego zacięcia, że serce nie drży w kontakcie ze sztuką, że dusza nie śpiewa pięknem świata dotknięta.. dla was to właśnie nauczka: Nie sądźcie po pozorach !
PS.
Często pytają mnie na ulicy czym się różni prawdziwy Kraver od prawdziwego Emo, przecież obaj ubierają się na czarno i obaj noszą make-up. Co prawda kraver żeby zatuszować co nieco lub po protu siniaki wyglądają jak malunki ale mozna pomylić.
Oto odpowiedź : Mięśnie ! Prawdziwy krawaciaż ma po prostu mieśnie. Czasem mogą być ukryte ale na pewno są. Nawet T.W. je ma (słowo) tylko że on używa specjalnego kremu wyszczuplającego i nie widać ...
TheDyzma |
|
Powrót do góry |
|
|
an_ge
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 10:40 am Temat postu: |
|
|
tej olimpiady to ncie zrozumiałam.
rozpocznę polemikę nt. czarnych charakterów. Leniwy był Wielki Zły i Brzydki, uważam zatem, iż utrzymał powierzony mu ciężar aktorski. Nasz Astrofizyk jest poszukiwany w 7 krajach za swój wyraz twarzy, a poza tym na youtube mogły by obejrzeć nas dzieci, zatem należało pokazać go jak najmniej. Wątróbka dostał kilka razy od Leniwego na powtórkach, dlatego stara się wyglądać już niezaczepiająco z natury.
No i na koniec - spróbuj powiedzieć, że nie poczułeś dreszczyku przerażenia na widok T.W. szalejącego z nożem..
W pierwotnym zamyśle występował jeszcze Roman, lecz wyszło za strasznie by to pokazać.
I twoja pełna wątpliwości uwaga co do niespodziewanego ataku nocnego uraziła moje ego. Powinieneś wiedzieć, że największe drapieżniki mają najlepszy kamuflaż. Małe kobitki samotnie przechadzające się późnym wieczorem w pobliżach podejrzanych restauracji są jak te pięknie pachnące kwiaty - mięsożercy. Patrzy taka w księżyc, niby to zamyślona, romantyczna jak pierogi z kapustą, bezbronna łania.. a myśli "I'm here to kick ass and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum."
Jak już mówiłam, sceny rozbierane i oscarowe dialogi to siła tego filmu. _________________ You can run, but you only die tired.
http://angevill.myminicity.com/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Michu
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 9:49 pm Temat postu: Quchnia |
|
|
Podrzućcie mi ten filmik, bo coś divixów nie mogę oglądać
Plisssssssssss _________________ Ahoj przygodo!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
TheDyzma
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 1:40 pm Temat postu: |
|
|
Wpadnij do mnie po film
TheDyzma |
|
Powrót do góry |
|
|
Lynch
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 4:31 pm Temat postu: |
|
|
Film po prostu pełen profesjonalizm. Trafi do każdego. Do lubiących szybkośc, kobiet, ludzi preferujących spokój i cisze i przede wszystkim do osób uskuteczniających sado maso.
Krav Maga Supreme to świetna robota. Gratulacje należą się dla wszystkich uczestniczących i oczywiście dla Darka.
Pozdrawiam. _________________ BÓG HONOR OJCZYZNA |
|
Powrót do góry |
|
|
edyt-ka
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 5:10 pm Temat postu: |
|
|
A ja myślałam, że Misiek jest facetem... ale skoro razem chcecie "wpaść"
Hmmmm córa będzie miała rodzeństwo a kasą się podzielicie?? bo podobno facet, który zajdzie w ciążę dostanie 1 mln euro czy jakoś tak:P |
|
Powrót do góry |
|
|
Michu
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 10:47 pm Temat postu: |
|
|
Nie ma takiej kasy, która by mnie do wpadki z Dyzmą skłoniła (szacuneczek Dyzma, ale sam wiesz)
Po filmik to może za pół roku wpadnę bo jak wiesz, rzadko w Zielonej bywam, choc może, może... _________________ Ahoj przygodo!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Pablo
|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 12:57 am Temat postu: |
|
|
Film z "jajem" oczywiście REWELACJA.Gratulacje dla Darka za świetny pomysł i profesjonalne wykonanie. Oczywiście dla aktorów/statystów również ;] Odbiega formą od części pierwszej i od "sztywnych" filmików znajdujących sie na You Tube. Tak jak juz Dyzma napisał również spodziewałem sie szkoleniówki , a tu miłe zaskoczenie ;]
Osobne gratulacje dla T.W. - ten chłopak naprawde ma zdrowie ( albo już może nie ;] ) Mimo wszystko samo to że po takich kopnięciach zdołał jeszcze się podnieść i ponownie zaatakować Darka robi wrazenie. Ciekawe ile powtórek tego ujęcia było ;] Ktoś kiedyś napisał o nim
"Wańka Wstańka" - idealnie pasuje :]
Dobrą radą dla chcących zatakować kiedykolwiek T.W. na ulicy było by chyba
- ODRAZU STRZELAJCIE W GŁOWE!!! SOBIE ,BĘDZIE MNIEJ BOLAŁO ;]
NIE POOBIJACIE SIE O JEGO KOŚCI ;]
Mam nadzieje Tomuś że sie nie gniewasz na nas , że tak obgadujemy Ciebie |
|
Powrót do góry |
|
|
wankero
|
|