Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Żuber
|
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 11:14 pm Temat postu: |
|
|
Hola Hola... A może jakieś głosowanie.. A nie tak od ręki dostałem tę posadę Z pewnością znajdzie się ktoś, kto chce zostać maskotką.. (taaaaaakk.. już widzę te tłumy ) Edi napisał: | choć simę twierdzić ze i tak już nią jesteś | Nie mów hop puki nie przeszkoczysz... najpierw głosowanie.. Kasia napisał: | nie darujesz sobie komentarza na naszym topicu. | Babiniec... Dobra sprawa...
To maskotka Babińca będzie miała specjalną różową naszywkę.. Ale trzeba się zastanowić co będzie na niej.. Jaki symbol Może króliczek Playboy'a (prawie jak Hugh Hefner ), a zamiast pasków będzie napis BABINIEC. Jakieś propozycje Ediiii napisał: | dlaczego te zdjęcia nie zostały podreperowane??? | Jak możesz tak mówić.. Babiniec sto procent natural forever |
|
Powrót do góry |
|
|
MisterTornister
|
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 10:22 am Temat postu: |
|
|
Żuberek... a czy Ty przypadkiem nie byłeś już maskotką w "Jaka to melodia" ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
Żuber
|
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 12:42 pm Temat postu: |
|
|
Nieeee... Ale byłem maskotką klasową.. w mojej szkole |
|
Powrót do góry |
|
|
sreberqo
|
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 2:43 pm Temat postu: |
|
|
No to masz już doświadczenie w "maskotkowaniu" I już nie potrzeba głosowania |
|
Powrót do góry |
|
|
MisterTornister
|
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 9:04 pm Temat postu: |
|
|
No to stary przepadłeś hihihi |
|
Powrót do góry |
|
|
Żuber
|
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 10:15 pm Temat postu: |
|
|
Jakoś się nie ździwiłem |
|
Powrót do góry |
|
|
Ewelina :*
|
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 9:18 pm Temat postu: |
|
|
Ok...Żuber został maskotką ...wypracował sobie to miano...spoko...ale co na BABIŃCU robi MisterTornister
Żuberku nie to żebym Cię podpuszczała albo cokolwiek z tych rzeczy, ale ktoś powoli i bezprawnie wkracza na twoje świeżo zdobyte terytorium
I co pozwolisz mu tak na to |
|
Powrót do góry |
|
|
Żuber
|
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 9:29 pm Temat postu: |
|
|
Uwaga Do wszystkich odwiedzających (a wiem, że jest ich dużo, już niedługo stukną 2 tysiaki odwiedzin) Babiniec to bardzo przebiegła i wbrew pozorom zorganizowana grupa, składająca się z osobników płci pięknej. Działają grupowo. Ich atak jest pośredni lecz dla ofiar (ja jestem centralną ofiarą) wydaje się, że jest bezpośredni. Gdy dorwą swoją ofiarę to prowadzą bezustanny atak, by pogrążyć ją. I jak myślicie, że ofiara jest jedna to się mylicie. Ataki te są jak uran, który promieniuje i infekuje inne łatwo podatne ofiary. Przykładem jesteś ty-MisterTornister Zdziwionty Pewnie tak, bo wkroczyłeś w kolejne stadium opętania. Bo inni też są, ale nie aż tak jak ty (bo ty udzielasz się na Babińcu, który co raz bardziej Ciebie wciąga [kiedyś też byłem w tym stadium zupełnie nie wiedząc o tym]) a inni to między innymi: Krzysiek, Jarek, Tomek i cale te zgromadzenie, które odbyło się koło tarcz, przed treningiem. Wszyscy zainfekowani przytakują Edytce i jak w amoku trzymają z Babińcem. Pogrążąją swoją własną płeć tzw. (niby) brzydką Przykładem jest dzisiejsza sytuacja i zachowanie w toważystwie Edytki, która ich zwerbowała Dzisiaj głównym rozgrywającym graczem, który was nasyca Babińcem była właśnie ona (cwana bestia ). Ja stałem się pierwszą ofiarą i dopiero, gdy wpadłem w "siedlisko zła" dostrzegam niepezpieczeństwo Babiniec to taka Femme Fatale. Ostrzegam wszystkich zainfekowanych i nieświadomych by dostrzegli zagrożenie ze strony Babińca. Zainfekowani z pewnością oskarżą mnie o sianie herezji (czyli co za tym idzie: ślepa obrona Babińca, krytyka i fanatyzm) ale może chociaż jeden się "obudzi"
Ewelina :* napisał: | ale co na BABIŃCU robi MisterTornister | Jak już mówiłem. On jest od razu po mnie najmocniej zainfekowanym Ewelina :* napisał: | ktoś powoli i bezprawnie wkracza na twoje świeżo zdobyte terytorium | Ja na to nic nie poradze to Babiniec na jego tak oddziałuje.... biedactwo traci kontrolę nad sobą Ewelina :* napisał: | I co pozwolisz mu tak na to | To Babiniec kontroluje jego i to Babiniec ma kontrolę nad tym topicem. Ja nic nie mogę
Ostatnio zmieniony przez Żuber dnia Wto Kwi 01, 2008 10:58 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
MisterTornister
|
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 9:43 pm Temat postu: |
|
|
Żuber, bo "Babiniec" jest jak QLIMAX - His Path Leads To The Darkside
Ale my się nie dajemy i przy swoim obstajemy Wyciągniemy Cię z tego Bracie |
|
Powrót do góry |
|
|
Żuber
|
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 10:59 pm Temat postu: |
|
|
Dobrze to porównałeś Ty też się ratuj Ważne jest, że wiem już czym grozi niepozorny Babiniec. Dzięki tej wiedzy uwolnię się od jego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 5:27 pm Temat postu: chłopaki |
|
|
MisterTornister napisał: | Żuber, bo "Babiniec" jest jak QLIMAX - His Path Leads To The Darkside |
Czy porównanie jest słuszne... to przekonacie się w przyszłości...
aczkolwiek zapomnieliście chyba, że sami na tą ścieżkę wstąpiliście... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 6:22 pm Temat postu: |
|
|
Żuber napisał: | Uwaga Do wszystkich odwiedzających. Babiniec to bardzo przebiegła i wbrew pozorom zorganizowana grupa, składająca się z osobników pułci pięknej.
Ostrzegam wszystkich zainfekowanych i nieświadomych by dostrzegli zagrożenie ze strony Babińca.
|
Dziewczyny ogłaszam alarm!
Istnieje zagrożenie epidemią...Doszło do oficjalnego afiszowania się zainfekowanych....Fakt ten nie może zostać zlekceważony!!
Proponuje posiedzenie... _________________ Non verbis...Non gladis...Set spiritu!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Żuber
|
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 9:43 pm Temat postu: |
|
|
Ewelina :* napisał: | zagrożenie epidemią... | To tylko i wyłącznie wasza wina |
|
Powrót do góry |
|
|
MisterTornister
|
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 11:45 am Temat postu: |
|
|
Oj jaka tam zaraz epidemia to, że Żuberowi piersi zaczynają rosnąć to nie musi oznaczać od razu epidemii |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 12:51 pm Temat postu: |
|
|
MisterTornister napisał: | to, że Żuberowi piersi zaczynają rosnąć to nie musi oznaczać od razu epidemii |
Hehe...a ty co zdążyłeś Żuberka wymacać, że wszelakie zmiany już zauważyłeś Chlopaki, a może wy chcecie nam o czymś powiedzieć, porozmawiać
Jak tak to śmiało...w końcu jesteśmy jak jedna wielka rodzina _________________ Non verbis...Non gladis...Set spiritu!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|