Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
LatajoncyAlfons
Do³±czy³: 13 Lut 2008 Posty: 6 Sk±d: Zielona Góra
|
Wys³any: Pi± Lut 15, 2008 5:28 pm Temat postu: A³a, czyli nasze kontuzje na Kravce;) |
|
|
Piszcie tutaj ro¿ne powa¿niejsze kontujze jakie przytrafi³y wam siê na treningu(ewentualnie kto was tak urz±dzi³),oraz jakie tego by³y skutki i ile wracali¶cie do zdrowia. _________________ Teraz ja trochê odpocznê a ty popracujesz,a potem ty trochê popracujesz a ja trochê odpocznê |
|
Powrót do góry |
|
|
MisterTornister
Do³±czy³: 09 Lut 2008 Posty: 28
|
Wys³any: Pi± Lut 15, 2008 8:53 pm Temat postu: |
|
|
powa¿ne kontuzje hmmm..., my¶lê, ¿e to chyba "powa¿na kontuzja" wszystkich kraverów - kontuzja na umy¶le a to dlatego, ¿e ciê¿ko zrozumieæ innemu cz³owiekowi spoza naszego "spo³eczeñstwa", ¿e przychodzimy, dostajemy po gêbie (o innych czê¶ciach nie wspomnê) i z rado¶ci± wracamy na kolejny trening po wiêcej no jak to mo¿e sobie t³umaczyæ zwyk³y zjadacz chleba ??
pozdrawiam wszystkich krav-maniaków |
|
Powrót do góry |
|
|
zvolak
Do³±czy³: 01 Lut 2008 Posty: 9 Sk±d: ZG
|
Wys³any: Sob Lut 16, 2008 5:01 pm Temat postu: |
|
|
to prawda, ka¿dy kraver jest na swój sposób poryty...
niestety oprócz wyj±tkowo skrzywionej psychiki, na ostatnim egzaminie przytrafi³o mi siê skrêcenie nogi w kolanie a w efekcie naderwanie ¶ciêgien krzy¿owych i jeszcze jaki¶ tam...
przez minimum 2 miechy kravcie mam z baniaka...i w tym momencie, ¿ycie straci³o sens _________________ Cia³o uderzone ³omem, nie ma prawa stawiaæ oporu.
Prawo Murphy'ego |
|
Powrót do góry |
|
|
Boro
Do³±czy³: 09 Lut 2008 Posty: 3
|
Wys³any: Pon Lut 18, 2008 4:38 pm Temat postu: |
|
|
Ja ostatnio nie wzialem szczeki co skonczylo sie polamaniem 2 zebow (dwie jedynki na dole) na szczescie nie bylo to tak powazne i zeby zaplombowala piekna pani dentystka NIGDY JUZ NIE ZAPOMNE SZCZEKI !!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Radek16
Do³±czy³: 08 Lut 2008 Posty: 9 Sk±d: Zielona Góra
|
Wys³any: Pon Lut 18, 2008 6:43 pm Temat postu: |
|
|
taaa a mi dzisiaj spodnie w kroku sie rozpruly |
|
Powrót do góry |
|
|
lukasztomicki
Do³±czy³: 20 Lut 2008 Posty: 2
|
Wys³any: Sro Lut 20, 2008 9:08 am Temat postu: |
|
|
od kontuzji siê zaczê³o- kontuzja brzucha mojej Mamy. Tak na powa¿nie to niezaleczone kontuzje z jujitsu i capoeiry doprowadzi³y do tego ¿e na którym¶ z treningów siê rozkraczy³em- zerwanie miê¶nia przywodziciela. Stawy skokowe to standard i oprócz tego po³amane ko¶ci ¶ródstopia, niezdiadgnozowane urazy kola i barków. Jak siê wylecze (oby szybko) napewno podejde na trening.
PS. polecam odchrzêszczanie nosa - naprawde oddra¿nia!!!
pozdrowienia |
|
Powrót do góry |
|
|
¯uber
Do³±czy³: 29 Sty 2008 Posty: 76 Sk±d: Zielona Góra
|
Wys³any: Nie Mar 09, 2008 12:13 am Temat postu: |
|
|
Boro napisa³: | Ja ostatnio nie wzialem szczeki co skonczylo sie polamaniem 2 zebow (dwie jedynki na dole) na szczescie nie bylo to tak powazne i zeby zaplombowala piekna pani dentystka NIGDY JUZ NIE ZAPOMNE SZCZEKI !!!! | Ty w ogóle przez pewien czas nie nosi³e¶, bo zgubi³e¶.Szkoda, ¿e mnie to omine³o.. szczerbolu, ale witaj w klubie, ja te¿ górn± jedynkê mam ju¿ pl±bowan± (ale nie przez Kravke ) |
|
Powrót do góry |
|
|
wankero
Do³±czy³: 24 Sty 2021 Posty: 612050
|
|
Powrót do góry |
|
|
wankero